Speechen

Als directeur, manager of executive ontkom je er soms niet aan: het geven van een speech. Goede speeches motiveren en inspireren. Ze overtuigen mensen van een gemeenschappelijk doel en zorgen voor verbinding en betrokkenheid in een team. Toegegeven: speechen is een vak apart, maar met de juiste training kan ook jij er bovengemiddeld goed in worden.

De beste opleiding die je op dit vlak kunt volgen, is de cursus Speechen van Bedrijfscoaching.nl. Je leert hier uiterst effectieve speechtechnieken die meermaals met succes zijn toegepast door de groten der aarde. Daarnaast krijg je een persoonlijke bedrijfscoach toegewezen die jou voorziet van praktijkgericht advies dat je direct op de werkvloer kunt toepassen.

Bedrijfscoach inhuren voor cursus speechen

Er zijn een aantal kenmerken die vrijwel alle succesvolle speeches delen. Het belangrijkst is natuurlijk de inhoud – die moet sterk zijn om het publiek te overtuigen van de meerwaarde van je boodschap. Dit is waarom het zo belangrijk is om niet zomaar het podium op te stappen voor een belangrijke speech, maar om eerst de nodige aandacht te besteden aan het schrijven ervan.

Bijna net zo belangrijk als je inhoudelijke boodschap, is de vorm van je presentatie. Een zelfverzekerde uitstraling en het actief betrekken van het publiek helpt om de aandacht van de toehoorders vanaf de eerste seconde te pakken. In de training Speechen van Bedrijfscoaching.nl leer jij handige strategieën om deze aandacht niet alleen te pakken, maar ook vast te houden.

Dat kan onder meer door de tijdloze principes te benutten van de klassieke retorica en gebruik te maken van beeldspraak en metaforen. Tijdens onze opleiding leer jij van jouw trainer welke technieken je het beste kunt gebruiken voor jouw doelgroep en situatie. Dit gaat verder dan het simpelweg uit je hoofd leren van retorische technieken – je leert ze namelijk toepassen in de praktijk.

Leer de ultieme opbouw van een speech

Elke legendarische speech heeft een logische opbouw. Niet alleen op het gebied van tekststructuur, maar ook op het gebied van spreekstijl en presentatie. De cursus Speechen van Bedrijfscoaching.nl wordt gegeven door ervaren coaches die als geen ander weten hoe je bij jou publiek een optimale spanning en verbinding opbouwt.

Onze trainers zijn namelijk meer dan alleen sterk onderlegde theoretici. Ze hebben zelf gewerkt binnen organisaties in uiteenlopende branches en weten hierdoor precies wat er van jou op het podium wordt gevraagd. Ze leren je krachtige annotatietechnieken, zodat je tijdens het speechen gegarandeerd het maximale haalt uit verhaal dat op papier al sterk is.

Tips voor het schrijven en geven van een speech

De opleiding Speechen is geschikt voor iedereen die in zijn zakelijke functie regelmatig een speech moet geven. Denk hierbij onder meer aan communicatieadviseurs, leidinggevenden of beleidsmedewerkers die hun publiek simpelweg beter willen leren boeien. De cursus van Bedrijfscoaching.nl reikt jou hiervoor alle handvatten op een presenteerblaadje aan.

Dit is wat je onder andere kunt na het volgen van onze training Speechen:

  • Je leert hoe je een ijzersterke speech kunt schrijven
  • Je krijgt inzicht in de ideale opbouw en structuur van je verhaal
  • Je ontdekt de kracht van menselijke voorbeelden
  • Je maakt kennis met best practices uit de retorica
  • Je ontdekt hoe je jouw boodschap aanpast aan jouw doelgroep en doelen
  • Je leert met meer zelfvertrouwen op het podium te staan
  • Je ontdekt handige strategieën om je publiek te blijven boeien

Direct een opleiding speechen boeken

Inspirerend speechen kent niet één geheim. Het is juist de combinatie van verschillende methoden die bepaalde speeches legendarisch maakt. Wil jij deze strategieën nu ook ontdekken en voortaan met volle overtuiging op het podium staan? Boek dan direct jouw speechtraining via 06 53 32 14 98 of mail naar info@bedrijfscoaching.nl.

Waarom contact opnemen met Bedrijfscoaching.nl?

  • Coaches aangesloten bij NOBCO
  • Persoonlijke benadering
  • We leveren Maatwerk
X