Presenteren

Zorgt alleen de gedachte aan een presentatie bij jou al voor klamme handen? Je bent zeker niet de enige. Dat wil echter niet zeggen dat je deze situatie niet wilt veranderen. Het bereiken van je zakelijke doelstellingen is immers een stuk makkelijker als je over goede presenteervaardigheden beschikt. Die leer je in de training Presenteren van Bedrijfscoaching.nl.

Bedrijfscoaching.nl bied jou de keuze uit een brede selectie van ervaren presentatiecoaches. Zij kennen jouw onzekerheden en twijfels, maar weten ook hoe je deze uiteindelijk verrassend eenvoudig kunt wegnemen. Tijdens de cursus Presenteren maak je kennis met effectieve strategieën die dagelijks met succes worden toegepast in de top van het bedrijfsleven.

Bedrijfscoach inhuren voor cursus presenteren

Presenteren is tegenwoordig een vaardigheid die van bijna elke professional wordt verwacht. Toch is het talent hiervoor zeker niet aangeboren. Gelukkig is het geven van een goede presentatie wel degelijk aan te leren, waardoor je niet langer belemmerd wordt in je ambities. Die ene presentatie voor het management of op dat symposium kan je carrière immers maken of breken.

Zoals bij zoveel dingen het geval is, geldt ook bij presenteren: een goed begin is het halve werk. Tijdens de training leren we jou daarom niet alleen effectieve technieken om de juiste indruk te maken op het publiek, maar ook om niets aan het toeval over te laten. Een goed voorbereide presentatie geef je namelijk een stuk makkelijker met veel zelfvertrouwen.

Op inhoudelijk niveau kun je weliswaar zelfverzekerd op het podium staan – dat vertrouwen valt snel weg als je merkt dat het publiek je verhaal saai vindt. Onze bedrijfscoach leert je daarom diverse technieken om op boeiende wijze te spreken. Dat kan onder meer door het voorbereiden van een pakkende opening en afsluiting, maar ook door het gebruik van de juiste intonatie.

Presenteer met minder angst en meer zelfvertrouwen

De juiste presentatietechnieken kun je alleen leren van iemand die ze zelf tot in de puntjes beheerst. Daarom werkt Bedrijfscoaching.nl   met trainers die bekend staan als erkend specialist in het vakgebied. Niet alleen zijn zij op de hoogte van de meest actuele presentatietechnieken en -strategieën, maar ook beschikken zij over langjarige presenteerervaring in uiteenlopende sectoren.

Dat is belangrijk, want hierdoor weet jouw coach met welke verwachtingen jij te maken hebt binnen jouw organisatie. In de cursus Presenteren voorziet hij je daarom niet alleen van theoretische tips over presentatievaardigheid, maar adviseert hij ook vanuit een praktische insteek hoe je deze het beste kunt toepassen in jouw specifieke situatie.

Presenteren kun je leren – met de juiste tips en training

Over het geven van presentaties bestaan tal van theorieën, maar over één ding zijn de deskundigen het eens: presenteren kun je leren. Wel is het zaak dat een opleiding meer biedt dan algemene strategieën en jou tools en methoden aanbiedt die aansluiten op jouw persoonlijkheid. Dat is waarmee de cursus van Bedrijfscoaching.nl zich onderscheidt ten opzichte van andere.

Dit is wat je onder andere leert in onze training Presenteren:

  • Je leert een presentatie tot in de puntjes voorbereiden
  • Je ontdekt waarom jouw doelstelling en doelgroep leidend zijn
  • Je krijgt inzicht in de optimale structuur van een presentatie
  • Je leert innerlijke spanning herkennen en kanaliseren
  • Je bent je beter bewust van je non-verbale communicatie en algehele uitstraling
  • Je ontdekt technieken om de aandacht van het publiek vast te houden
  • Je leert hoe je een voorbereide presentatie tot in perfectie oefent

Direct een opleiding presenteren boeken

Wil jij niet langer tegengehouden worden door zenuwen en ben je er klaar voor om je presentatievaardigheid naar een hoger niveau te tillen? Volg dan de training Presenteren bij Bedrijfscoaching.nl en sta voortaan zelfverzekerd op het podium. Boek de opleiding direct via info@bedrijfscoaching.nl of bel ons op 06 53 32 14 98.

Waarom contact opnemen met Bedrijfscoaching.nl?

  • Coaches aangesloten bij NOBCO
  • Persoonlijke benadering
  • We leveren Maatwerk
X