In Company

Elk bedrijf heeft andere behoeften. Die zijn onder meer afhankelijk van factoren zoals je personeel, je organisatiecultuur en de branche waarin je actief bent. In sommige gevallen volstaat het niet om een kant-en-klare cursus te volgen. Wat jij dan nodig hebt is een in company training. En die boek je het best bij Bedrijfscoaching.nl.

Bedrijfscoaching.nl is jouw betrouwbare aanbieder van een brede variëteit aan praktijkgerichte opleidingen voor de zakelijke professional. Voor vrijwel elke behoefte bieden wij een training op maat – en indien gewenst kan dat ook in de vorm van een in company cursus. Dit kost jou en je personeel geen reistijd en je bent verzekerd van een programma dat exact bij je past.

Bedrijfscoach inhuren voor in company training

Een in company training biedt uiteenlopende voordelen voor jou en je organisatie. Allereerst bespaar je reistijd en reiskosten, omdat onze bedrijfscoach de opleiding bij jou op locatie komt verzorgen. Maar dat is niet het enige opzicht waarin wij ons aanpassen aan jou. Ook inhoudelijk – op het gebied van lesstof en praktijkgerichte training – kunnen wij maatwerk aanpassingen doen.

Dit zorgt ervoor dat je veel meer uit de opleiding haalt dan in het geval van een kant-en-klare training. Niet alleen spitst onze trainer de praktijkvoorbeelden in de lessen toe op jouw eigen organisatie, maar ook kun je ze direct oefenen op de eigen werkvloer. De ervaring leert dat medewerkers in deze setting het maximale uit zowel de cursus als zichzelf weten te halen.

Elke medewerker binnen jouw bedrijf heeft andere behoeften, maar hen afzonderlijke trainingen laten volgen is niet altijd kostenefficiënt. In een maatwerk in company training van Bedrijfscoaching.nl kun je alle facetten die jouw personeel nodig heeft laten verwerken. Zo ben je in één keer klaar en werk je tijdens de praktijkoefeningen direct aan de onderlinge samenwerking.

In company opleiding door ervaren coach

Een opleiding op maat vereist de kennis en expertise van een door de wol geverfde coach. En laat dat nu net precies zijn wat wij je bij Bedrijfscoaching.nl bieden. Wij selecteren onze trainers niet alleen op hun theoretische kwalificaties (die overigens indrukwekkend zijn), maar nemen in het selectieproces ook de ervaring en prestaties in het bedrijfsleven mee.

Hierdoor beschikken wij over zorgvuldig samengesteld aanbod trainers van de allerhoogste kwaliteit. Niet alleen zijn ze uitstekend geschoold in de materie waarvoor jij ze inhuurt, maar ook hebben ze deze zelf al eerder toegepast in vergelijkbare organisaties als de jouwe. Dat maakt onze in company opleidingen tot de beste in het werkveld.

Cursus speciaal samengesteld voor jouw bedrijf

De in company cursus van Bedrijfscoaching.nl is interessant voor elke onderneming die behoefte heeft aan een kostenefficiënte training op maat. De cursusinhoud is flexibel en wordt exact afgestemd aan de hand van jouw persoonlijke wensen en het advies van de aan jou gekoppelde coach.

Dit zijn een aantal doelstellingen die je in je maatwerk bedrijfstraining kunt laten verwerken:

  • Je krijgt meer inzicht in veelvoorkomende managementvraagstukken
  • Je ontdekt hoe je met positief leiderschap anderen kunt enthousiasmeren
  • Je leert hoe je jouw persoonlijke effectiviteit een impuls kunt geven
  • Je signaleert tijdig mogelijke conflictsituaties en weet deze te de-escaleren
  • Je krijgt meer inzicht in teamprocessen en systemisch werken
  • Je leert bewezen effectieve strategieën op het gebied van communicatie en presentatie
  • Je ontdekt hoe mediatraining zichzelf altijd terugbetaalt

Direct een in company training boeken

Geef jij de voorkeur aan een gezamenlijke training boven een individuele opleiding maar erken je tegelijkertijd de verschillende behoeften van je medewerkers? Dan is een in company cursus van Bedrijfscoaching.nl bij uitstek geschikt voor jouw organisatie. Bel voor meer informatie naar 06 53 32 14 98 of boek direct via info@bedrijfscoaching.nl.

Waarom contact opnemen met Bedrijfscoaching.nl?

  • Coaches aangesloten bij NOBCO
  • Persoonlijke benadering
  • We leveren Maatwerk
X