Team Building

Een succesvol team bestaat uit teamleden die elkaar aanvullen en versterken. Die optimaal functioneren in teamverband en zo telkens weer de best denkbare prestaties neerzetten. Helaas blijkt dit binnen veel organisaties geen vanzelfsprekendheid. Wil jij de resultaten van jouw team naar een hoger niveau tillen? Volg dan de training Team building van Bedrijfscoaching.nl.

Bedrijfscoaching.nl is gespecialiseerd in teamcoaching en biedt onder meer de cursus Team building om jouw team beter te laten samenwerken. Elementen als positieve communicatie, leiderschap en zelfsturing spelen hierin een belangrijke rol. Wij leren jou over de methoden en strategieën die inmiddels bij tal van andere organisaties met groot succes zijn geïmplementeerd.

Bedrijfscoach inhuren voor workshop team building

In onze huidige maatschappij is steeds minder ruimte voor individualisten. Natuurlijk zijn er nog steeds individualistische beroepsgroepen, maar als professional wordt je geacht moeiteloos om te schakelen naar samenwerken in groepsverband. Dat is niet altijd makkelijk, want effectief samenwerken is nu eenmaal niet voor iedereen een aangeboren vaardigheid.

Gelukkig kan een training Team building daar bij helpen. Tijdens deze workshop leren alle teamleden elkaars drijfveren en overeenkomsten, maar krijgen ze ook inzicht in hun sterke en zwakke punten. Dat inzicht heeft elke professional nodig om zich optimaal door te kunnen ontwikkelen. Ook het team als geheel spint er garen bij – zwakke punten worden aangevuld en sterke punten uitvergroot.

Team building is niet alleen een workshop, het is ook een mindset die tot in de diepste lagen van een bedrijf moet doordringen. Binnen elke werkomgeving hebben medewerkers de neiging om zich te richten op individuele prestaties en beloning. De teamcoaching van Bedrijfscoaching.nl richt zich op een kentering van deze mindset. Teamprestaties leveren namelijk altijd meer op dan individuele.

Wat is team building? Je coach legt het uit

In de visie van Bedrijfscoaching.nl kent team building weliswaar een solide theoretische basis, maar zijn praktijkoefeningen belangrijker dan bij welke andere training dan ook. Teamprocessen moeten zich ontwikkelen en dat kan alleen als de teamleden elke dag weer streven naar een effectievere samenwerking. Een ervaren trainer kan helpen om dit proces te faciliteren en stimuleren.

De gecertificeerde coaches van Bedrijfscoaching.nl beschikken allen over langjarige ervaring met teambuildingprocessen in een diversiteit van sectoren. Hierdoor volg je als deelnemer niet alleen een opleiding die je inzicht geeft in de theorie achter succes in teamverband, maar ontvang je ook tal van waardevolle adviezen die je direct kunt toepassen in de praktijk. En dat biedt meerwaarde!

Training met effectieve teambuilding activiteiten

Ben jij een teamleider, projectleider, manager, executive of directeur die merkt dat zijn team niet zijn volle potentieel benut? De training Team building is geschikt voor elke ambitieuze professional die de teamprestaties naar een hoger niveau wil brengen. En vergeet niet: dat zorgt naast betere resultaten, ook voor een betere sfeer en leukere werkplek.

Dit is wat onze business coach jouw team onder meer leert in de cursus:

 • Je ontdekt effectieve communicatietechnieken die altijd en overal toepasbaar zijn
 • Je raakt gemotiveerd en geïnspireerd door het formuleren van heldere (sub)doelen
 • Je merkt dat jouw eigen belang wezenlijk onderdeel is van het teambelang
 • Je ontdekt hoe zelfsturende en initiatiefrijke teams de beste prestaties behalen
 • Je krijgt inzicht in je sterke en zwakke punten (en die van de ander)
 • Je merkt hoe effectievere samenwerking resulteert in een hogere productiviteit
 • Je leert aan de hand van praktijkgerichte oefeningen en concrete voorbeelden
 • Je ervaart hoe de gezelligheid op de werkvloer toeneemt

Direct de workshop team building boeken

De workshop Team building van Bedrijfscoaching.nl biedt jou inzicht in bewezen effectieve methodes om in teamverband optimaal met elkaar te kunnen samenwerken. Van communicatie tot probleemoplossing en van flexibiliteit tot onderling vertrouwen – je team ontwikkelt zich na de training merkbaar op al deze vlakken. Direct boeken? Bel naar 06 53 32 14 98 of stuur ons een mail via info@bedrijfscoaching.nl.

Waarom contact opnemen met Bedrijfscoaching.nl?

 • Coaches aangesloten bij NOBCO
 • Persoonlijke benadering
 • We leveren Maatwerk
X