Communicatie

Alles in het leven staat of valt met communicatie. Goede communicatieve vaardigheden zijn essentieel om gestelde doelen te bereiken. Dat geldt net zo goed in je persoonlijke relaties als in teamverband op de werkvloer. Bij Bedrijfscoaching.nl bieden we jou als professional daarom een communicatietraining die je effectiever leert communiceren.

Bedrijfscoaching.nl is jouw ideale partner op het gebied van communicatietrainingen en beschikt over een breed netwerk van ervaren trainers. Sta jij vakinhoudelijk je mannetje of vrouwtje, maar zijn het je communicatieve vaardigheden die je loopbaan in de weg staan? Laat je dan terzijde staan door een gelouterde business coach die jou voorziet van persoonlijke coaching.

Bedrijfscoach inhuren voor training communicatie

Een bedrijfscoach inhuren voor een opleiding communicatie biedt in meerdere situaties meerwaarde. Zelfs als je communicatief al sterk bent, kan zo’n cursus je helpen om je vaardigheden naar een nóg hoger niveau te tillen. Want vergis je niet: binnen het gemiddelde bedrijf is elke dag sprake van tientallen misverstanden op de werkvloer. Misverstanden die eenvoudig voorkomen hadden kunnen worden door betere wederzijdse communicatie.

Bij communicatieproblemen in het bedrijfsleven gaat het lang niet altijd om wat gezegd wordt, maar juist om wat niet gezegd wordt. Dat wat voor jou zo vanzelfsprekend is, blijkt dat voor de ander allesbehalve te zijn. Hierdoor ontstaan geregeld foutieve aannames en wederzijdse irritaties.

De training Communicatie van Bedrijfscoaching.nl zorgt ervoor dat jij je beter bewust wordt van je eigen gedrag en de manier waarop dat overkomt op anderen. Je leert effectiever communiceren en ontwikkelt daarmee de vaardigheden om optimaal in teamverband te functioneren. Voor managers, executives en projectleiders is dit de ideale opleiding om een team efficiënter te leren aansturen.

Opleiding communicatieve vaardigheden voor professionals

Het herkennen van subtiele non-verbale signalen van anderen en het inspelen hierop met eigen gedrag is een vaardigheid die voor veel mensen de nodige oefening vereist. Een training Communicatie zorgt ervoor dat je weet waar je op moet letten en welke aannames of veronderstellingen irrationeel zijn.

De business coaches van Bedrijfscoaching.nl behoren tot de beste zakelijke communicatiespecialisten van Nederland en kennen de geheimen om effectiever te communiceren. Niet alleen beschikken ze over een solide theoretische achtergrond, maar ook hebben ze relevante werkervaring in een diversiteit van functies en sectoren. Hierdoor geven ze in de training veel voorbeelden uit de praktijk.

Persoonlijke coaching op het gebied van communicatie

De praktijkgerichte training Communicatie is interessant voor iedereen die beter wil leren communiceren. Niet alleen door simpelweg strategieën uit een boek te leren, maar ook door praktijkgerichte oefeningen waarmee je de geleerde methoden direct in de praktijk toepast. Dat maakt onze opleiding uniek ten opzichte van andere communicatiecursussen.

Dit is wat onze communicatiecoach je zoal leert:

 • Je krijgt beter inzicht in je eigen gedrag én dat van anderen
 • Je ontdekt waarom veel aannames gebaseerd zijn op miscommunicatie
 • Je leert op detailniveau meer uit andermans woorden te halen
 • Je ontdekt de vragen die je moet stellen voor een goede zakelijke verstandhouding
 • Je leert omgaan met feedback zonder jezelf aangevallen te voelen
 • Je merkt hoe je jouw boodschap effectiever kan overbrengen
 • Je leert medewerkers beter aansturen en verbinden
 • Je ontdekt nieuwe manieren om klanten en relaties te binden

Direct een coach voor communicatie training boeken

Weinig zaken zijn op zowel persoonlijk als professioneel vlak zó belangrijk als goede communicatie. Er zijn tienduizenden boeken over geschreven, maar niets verbetert je communicatieve vaardigheden zo snel als persoonlijke coaching. Bedrijfscoaching.nl koppelt jou aan de beste trainer op basis van jouw specifieke situatie en zorgt ervoor dat effectief communiceren jouw tweede natuur wordt. Meer weten over onze training? Bel ons op 06 53 32 14 98 of stuur een mailtje naar info@bedrijfscoaching.nl.

Waarom contact opnemen met Bedrijfscoaching.nl?

 • Coaches aangesloten bij NOBCO
 • Persoonlijke benadering
 • We leveren Maatwerk
X