Over ons

Bedrijfscoaching.nl is een initiatief van dr. Inge Hempel. Haar interesse voor bedrijfscoaching kwam voort uit haar werk als psycholoog en eigenaar van Psycholoog.nl. Momenteel volgt ze een registeropleiding tot professioneel coach (NOBCO).

“In ons werk hebben we dagelijks te maken met mensen. Succesvolle ondernemers en leidinggevenden zien de mens achter de klant of medewerker. Ze zijn bereid zich te laten coachen om inzichten op te blijven doen”.

Bedrijfscoaching.nl verbindt je carrière met een business coach en helpt je bij het vinden van de juiste coach die perfect past bij jouw organisatie. Een goede, gekwalificeerde coach van Bedrijfscoaching.nl helpt je met business coaching, persoonlijke coaching van jezelf als manager of jouw werknemers, team coaching en verschillende soorten trainingen.

In vroegere tijden waren er minder ingewikkelde bedrijfsprocessen. Er was sprake van een duidelijke hiërarchie en duidelijke rollen van alle medewerker. Tegenwoordig hebben we te maken met door elkaar lopende bedrijfsprocessen waarbij werknemers meerdere rollen binnen de onderneming vervullen. Zij zijn hoger opgeleid en mondiger. Hierbij hoort een moderne manier van leidinggeven die hier goed op inspeelt voor interne motivatie en prestatie.

Met andere woorden, de tijden van instruerend leidinggeven zijn geweest. Dit is geen trend en deze ontwikkelingen gaan door! Ben je hier op voorbereid en kun je hier op een juiste manier op inspelen? Verander mee onder begeleiding van de juiste coaching.

Coaching is het sleutelwoord voor een soepel lopend bedrijf met gemotiveerde werknemers. Je haalt daarmee het uiterste uit je onderneming, jouw leidinggevende capaciteiten en jouw mensen onder begeleiding van een goede, gekwalificeerde bedrijfscoach. Een specialistische coach gaat met jou een partnerschap aan met een  blik op de toekomst naar een persoonlijk of professioneel succes. Een coach luistert naar je, helpt je de mogelijkheden overzien en jouw competenties toe te passen. Zo krijg je je eigen kwaliteiten scherp om deze te gebruiken voor de beste bedrijfsresultaten.

Dat is wat je wil voor jouw onderneming en Bedrijfscoaching.nl helpt je deze doelstellingen te bereiken! Wij doen dit met

  • Een op maat service op weg naar de juiste coach
  • Structuur en duidelijkheid in jouw aanvraag en communicatie
  • Wij bieden je een persoonlijke benadering en een netwerk met
  • Gecertificeerde en gekwalificeerde coaches

Neem daarom vrijblijvend contact op voor een adviesgesprek.

Bedrijfscoaching.nl, jouw partner in groei en succes van jouw onderneming!

Waarom contact opnemen met Bedrijfscoaching.nl?

  • Coaches aangesloten bij NOBCO
  • Persoonlijke benadering
  • We leveren Maatwerk
X