Projectmanagement

Een goed begin is het halve werk. Dat weet jij als projectleider als geen ander. Je houdt de voortgang van projecten daarom van meet af aan nauwgezet in het oog. Zo zorg jij ervoor dat de gestelde doelen op tijd worden behaald. Soms krijg je hierbij te maken met de nodige weerstand en uitdagingen. Hoe je daarmee omgaat? Dat leer je in onze training Projectmanagement.

Onze opleiding is specifiek bedoeld voor de ambitieuze professional die zichzelf continu wil doorontwikkelen. Je krijgt een eigen business coach toegewezen, die je gedurende het coachingstraject begeleidt, inspireert en motiveert om jezelf dagelijks te verbeteren. Al tijdens de training pluk jij op de werkvloer de vruchten van deze manier van coaching.

Bedrijfscoach inhuren voor opleiding projectmanagement

Als projectleider stuur jij het schip. Het volgen en afronden van onze opleiding Projectmanagement zorgt ervoor dat je in elke situatie land in zicht houdt én uiteindelijk succesvol aanmeert. Ben jij projectleider, projectmanager, teamleider of afdelingshoofd en wil je meer controle krijgen over de koers die je binnen jouw organisatie vaart? Dan is deze training voor jou.

Jouw succes als manager staat of valt met de kwaliteit van je team. Het geheel is altijd meer dan de som der delen en dit betekent dat jij mensen door het toepassen van de juiste strategieën in hun kracht kunt laten komen. Onze bedrijfscoach leert jou hoe je het optimale team samenstelt en wat het belang is van verschillende rollen die elkaar aanvullen.

Onze opleiding Projectmanagement verschaft je ook inzicht in andere factoren die invloed uitoefenen op een teamproces. Zaken als stress en werkdruk, cultuur en organisatie en leiderschap en motivatie komen allen aan bod in de cursus. We nemen jouw praktijkproblemen als uitgangspunt en passen hier bewezen succesvolle managementmethoden op toe.

Wie maakt van mij een betere projectmanager?

De kwaliteit van een business coach bepaalt in grote mate de kwaliteit van een training. Bij Bedrijfscoaching.nl werken we daarom alleen met de beste specialisten uit het werkveld. Wij selecteren onze trainers niet alleen op hun eigen opleiding en theoretische achtergrond, maar ook op hun prestaties in het bedrijfsleven en aantoonbare successen.

Hierdoor ben jij verzekerd van een coach die zich niet alleen uitstekend kan inleven in jouw situatie, maar die ook weet wat je staat te doen om jouw professionele ambities te verwezenlijken. Hierdoor beschik je na afronden van de training over alle tools die je nodig hebt om uit te groeien tot de projectmanager die je altijd al hebt willen zijn.

Wat leer ik in deze cursus projectmanagement?

Een belangrijk kenmerk van onze trainingen is de praktijkgerichte inslag. Zo leer je niet alleen droge lesstof over projectmanagement uit je hoofd, maar leer je deze ook direct toepassen in je eigen leven. Dat is in onze filosofie de essentie van business coaching. Je hebt immers niets aan een overvloed van theoretische kennis, als je deze op de werkvloer niet weet om te zetten in successen.

Dit is wat onze bedrijfscoach jou zoal leert:

  • Je krijgt inzicht in vaak terugkerende valkuilen in projecten
  • Je leert uiteenlopende communicatietechnieken om je doelen te behalen
  • Je ontdekt de kunst van het onderhandelen en de winst die het oplevert
  • Je leert beter omgaan met weerstand en stressvolle situaties
  • Je krijgt advies over een optimale planning van activiteiten en resources
  • Je ontdekt verborgen kwaliteiten en leert deze maximaal te ontplooien

Direct een business coach voor
projectmanagement inhuren

Onze opleiding Projectmanagement maakt van jou een betere projectmanager. Het is een belangrijke investering in jezelf die zich op termijn altijd terugverdient. Wacht daarom niet langer en laat jezelf koppelen aan een gecertificeerde business coach. Meer weten? Bel naar 06 53 32 14 98 of stuur een mailtje naar info@bedrijfscoaching.nl.

Waarom contact opnemen met Bedrijfscoaching.nl?

  • Coaches aangesloten bij NOBCO
  • Persoonlijke benadering
  • We leveren Maatwerk
X