Management Coaching

Als manager wil jij jezelf altijd verder ontwikkelen. Dat is ook nodig, want in het huidige tijdperk heb je als leidinggevende continu te maken met nieuwe uitdagingen. Kansen en innovaties vragen om je aandacht, maar tegelijkertijd liggen bedreigingen op de loer. Hoe je optimaal functioneert binnen deze dynamische context, leer je in de training Management coaching van Bedrijfscoaching.nl.

Bedrijfscoaching.nl is hét platform voor ambitieuze professionals die persoonlijk en zakelijk willen groeien. Wij bieden hoog aangeschreven coachingstrajecten waarin je leert om jouw kwaliteiten ten volle te benutten. Je krijgt hierbij een persoonlijke business coach als sparringpartner, die je meer inzicht verschaft in je functioneren als executive.

Bedrijfscoach inhuren voor management coaching

Management coaching biedt meerwaarde voor elke manager of executive die een eigen bedrijf, afdeling of team leidt. Of je nu projectmanager bent of teamleider, directeur of adviseur of coördinator of afdelingshoofd – een opleiding van Bedrijfscoaching.nl verschaft jou een solide basis waarop je in de komende jaren met vertrouwen kan voortborduren.

In deze training leer je onder meer hoe jij jezelf als manager beter op de werkvloer kunt profileren door het toepassen van een coachende stijl van leidinggeven. Word je hierbij belemmerd door je minder sterke kanten? Onze business coach reikt jou de tools aan om deze beter te herkennen en zo persoonlijke valkuilen te vermijden.

Naast het volgen van een persoonlijk ontwikkelingstraject, leer je in de opleiding Management coaching ook alles over zaken waar elke manager mee te maken krijgt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan technieken om teamleden optimaal te motiveren en strategieën voor omgang met stressvolle situaties. Alle theorieën in deze training zijn gebaseerd op voorbeelden uit de dagelijkse praktijk.

Wie is mijn business coach in deze opleiding?

Bedrijfscoaching.nl kan putten uit een breed netwerk van de allerbeste trainers op het gebied van management coaching. Al onze coaches beschikken niet alleen over de benodigde certificaten, maar zijn speciaal geselecteerd omwille van hun extensieve praktijkervaring en het vermogen om deze op laagdrempelige wijze over te brengen op jou als cursist.

Dat maakt onze trainingen niet alleen erg leerzaam, maar ook bijzonder leuk om te volgen. Leer van de laatste inzichten op het gebied van managementtechnieken en geniet van hilarische anekdotes over waargebeurde praktijksituaties in de top van het bedrijfsleven. Na het volgen van deze opleiding kom jij als manager of executive niet snel nog voor verrassingen te staan.

Wat leert management coaching mij als manager of executive?

Je kunt nog zoveel leren over de laatste managementmodellen – als je niet weet hoe je ze binnen jouw organisatie kunt implementeren, heb je niets aan de verworven kennis. De training Management coaching is daarom zeer praktijkgericht en bied je alles wat je nodig hebt om na afronding ervan direct spijkers met koppen te slaan op de werkvloer.

Dit is wat je onder andere leert van onze bedrijfscoach:

  • Je krijgt meer inzicht in de do’s en don’ts van effectief management
  • Je ontdekt én ontwikkelt je eigen natuurlijke leiderschapskwaliteiten
  • Je leert productiever te worden en efficiënter met je tijd om te gaan
  • Je krijgt meer inzicht in de motivaties en persoonlijkheden van teamleden
  • Je leert persoonlijke doelen stellen om je carrièreontwikkeling te bevorderen
  • Je krijgt advies over optimale managementstrategieën in conflictsituaties
  • Je ontdekt het geheime ingrediënt voor een betere verbinding tussen werkvloer en management

Waarom een management coach inhuren bij Bedrijfscoaching.nl?

Direct een training Management coaching volgen? Bedrijfscoaching.nl selecteert de beste coach aan de hand van jouw unieke wensen en behoeften. Geef je ambities gestalte en neem vrijblijvend contact met ons op om je carrière van een nieuwe impuls te voorzien. Mail ons op info@bedrijfscoaching.nl of bel naar 06 53 32 14 98.

Waarom contact opnemen met Bedrijfscoaching.nl?

  • Coaches aangesloten bij NOBCO
  • Persoonlijke benadering
  • We leveren Maatwerk
X