Coaching op maat

Opleidingen zijn er in vele soorten en maten. Van trainingen voor ondernemers tot managers en van projectleiders tot afdelingshoofden. Maar wat er zelden is? Een opleiding speciaal voor jou. Een training die volledig is aangepast op jouw behoeften, jouw organisatie en jouw wensen. Daarom bieden we bij Bedrijfscoaching.nl coaching op maat.

Coaching op maat is bedoeld voor elke professional die zichzelf wil doorontwikkelen, maar hierin belemmerd wordt door uiteenlopende omstandigheden. De ervaren trainers van Bedrijfscoaching.nl helpen jou om je eigen valkuilen te analyseren en ontwikkelen in nauw overleg strategieën om de hobbels op jouw pad naar succes te overwinnen.

Bedrijfscoach inhuren voor coaching op maat

Wanneer is coaching op maat aan te raden? Dat is bijvoorbeeld het geval als je een bedrijf bent gestart en dit maar niet van de grond komt. Natuurlijk zijn er genoeg algemene ondernemersopleidingen te vinden, maar er zijn weinig trainingen die precies jouw specifieke problemen aankaarten.

Binnen het brede netwerk van gecertificeerde trainers van Bedrijfscoaching.nl bevinden zich diverse gelouterde ondernemers die te maken hebben gehad met dezelfde uitdagingen als jij. Misschien zelfs binnen dezelfde sector. Een maatwerk training van een succesvolle coach helpt jou logischerwijs aanzienlijk verder dan een willekeurige opleiding over ondernemerschap.

Niet alleen als ondernemer, maar ook als projectmanager, executive, teamleider of afdelingshoofd kun je bij Bedrijfscoaching.nl terecht voor een maatwerk coachingstraject. Samen kijken wij wat het beste past bij jouw vraag, onderneming of team. Zo leer je alleen de theorie die je ook daadwerkelijk kunt inzetten om in de praktijk voor jouw doeleinden het verschil te maken.

Wie wordt mijn persoonlijke business coach?

Bij coaching op maat hoort ook een business coach op maat. Bedrijfscoaching.nl beschikt over een gevarieerde selectie van bedrijfscoaches die elk gespecialiseerd zijn in hun eigen vakgebied. Afhankelijk van jouw unieke behoeften krijg jij een specialist toegewezen die jou kan helpen bij jouw specifieke uitdagingen en vraagstukken.

De keuze voor de juiste coach is in onze ogen een voorwaarde voor een succesvol coachingstraject. Daarom kijken we niet alleen naar de kwalificaties van een trainer, maar beoordelen we ook of deze qua stijl van werken aansluit op jouw persoonlijkheid en organisatie. Hierdoor weet jij altijd zeker dat je wordt gekoppeld aan een vakman die zich goed kan inleven in jouw situatie.

Wat leer ik van deze maatwerk training?

Coaching op maat kies je onder meer vanwege de praktijkgerichte insteek. Tijdens de training geeft jouw trainer je handvatten waarmee je direct aan de slag kunt. Leren wordt hierdoor niet alleen een stuk effectiever, maar ook een stuk leuker. Na afronding van de opleiding zie je in je dagelijkse werkzaamheden de eerste tastbare resultaten al terug.

Dit is wat onze bedrijfscoach jou onder andere meegeeft:

 • Je ziet in welke persoonlijke overtuigingen jou in de weg staan en leert deze overwinnen
 • Je krijgt inzicht in strategieën die al op korte termijn leiden tot meer succes
 • Je leert onderscheid maken tussen productieve en niet-productieve bezigheden
 • Je krijgt advies over omgang met tegenslag en weerstand binnen een organisatie
 • Je ontdekt welke kenmerken succesvolle executives met elkaar delen
 • Je leert hoe je mensen met uiteenlopende belangen met elkaar kunt verbinden
 • Je merkt hoe besluitvaardig handelen een stagnerend proces in beweging brengt
 • Je ontdekt tactieken om met minder doen meer te bereiken

Direct coaching op maat boeken

Coaching op maat is de ultieme manier om op zakelijk én persoonlijk vlak het maximale uit jezelf te halen. Laat je begeleiden door een gecertificeerde en succesvolle trainer om jouw doelstellingen te verwezenlijken. Meer informatie over het inhuren van een business coach via Bedrijfscoaching.nl? Stuur ons een mail via info@bedrijfscoaching.nl of bel naar 06 53 32 14 98.

Waarom contact opnemen met Bedrijfscoaching.nl?

 • Coaches aangesloten bij NOBCO
 • Persoonlijke benadering
 • We leveren Maatwerk
X