Teamcoaching

Hoe kan ik mijn team beter laten samenwerken voor een beter resultaat? Hoe worden wij als team zelfsturend en initiatiefrijk? Teamcoaching is het antwoord.

Als teamontwikkeling stagneert, kan teamcoaching helpen. Op basis van een specifieke onderzoeksvraag of doelstelling gaat een coach met het team in gesprek. Daarbij is er aandacht voor de feiten én de gevoelens (de onderstroom) van iedere individuele medewerker en van het team als geheel. Ook de interactie met andere teams of medewerkers van de organisatie, en de interactie met klanten zal aan bod komen.

Op welk gebied zoek je bewustwording? Wil je weten hoe je een eigen bedrijf start? Wil je je verbeteren als manager of als projectleider? Of kies je liever coaching op maat?

Het resultaat is een duidelijk en gedeeld beeld van het functioneren van het team en aanbevelingen ter verbetering, (aan)gedragen door het team zelf.

business coach bedrijfscoaching

Systemische Coaching

Met systemische coaching wordt het team in hun ‘systeem’ gezien. Interessante onderliggende patronen en dynamieken komen hierbij aan het licht.

Lees verder »

persoonlijke coaching ondernemers bedrijfscoaching

Teambuilding

Ontplooi jezelf als uitstekende manager met behulp van een sparringpartner. Leer effectiever om te gaan met alle uitdagingen als leidinggevende.

Lees verder »

business coach bedrijfscoaching

Feedback geven & ontvangen

Een goed begin is het halve werk. Als projectleider stuur jij het schip. Met projectmanagement coaching houd je de lijnen in zicht en haal je het doel met succes.

Lees verder »

persoonlijke coaching ondernemers bedrijfscoaching

Teamcoaching op maat

Coaching kan breed worden ingezet. We leveren maatwerk: samen kijken we wat het beste past bij jouw vraag, onderneming of team.

Lees verder »

Neem vrijblijvend contact op

We leveren maatwerk: samen kijken we wat het beste past bij jouw vraag, onderneming of team. Of dat nu business coaching is, persoonlijke coaching of een training, wij zoeken de beste trainer die de verbinding maakt tussen jouw leerdoelen en de werkvloer. Met onze ervaren coaches en trainers realiseer je je doelstellingen, en de gewenste impact op de werkvloer.

X